A világ legdrágább autói

A világ legdrágább autói között számos luxusautó található, amelyeket limitált számban gyártanak és magas áron értékesítenek. Az alábbiakban néhány példa a jelenlegi időpontban legdrágább autókra:

  1. Bugatti La Voiture Noire: Ez a különleges, egyedi tervezésű autó a Bugatti által készült, és ára mintegy 18,7 millió dollár. Ez az autó a világ legdrágább sorozatgyártású autója.
  2. Rolls-Royce Sweptail: Egyedi készítésű autó, amelyet a Rolls-Royce kifejezetten egy vásárló igényei szerint tervezett. Ára körülbelül 13 millió dollár.
  3. Bugatti Centodieci: Ez a limitált szériás sportautó a Bugatti által gyártott. Ára mintegy 9 millió dollár.
  4. Pagani Zonda HP Barchetta: Ez az exkluzív szuperautó a Pagani által készült, és a limitált szériák közé tartozik. Ára körülbelül 8 millió dollár.
  5. Bugatti Chiron Super Sport 300+: Ez az autó a Bugatti által készített és a gyártó leggyorsabb és legdrágább modellje. Ára mintegy 5 millió dollár.

Fontos megjegyezni, hogy az autók ára függ a specifikációktól, a különlegességtől és a limitált szériáktól. A világ legdrágább autói folyamatosan változhatnak az új modellek és a piaci körülmények alapján.