Elállási jog webshopos vásárlás esetén: hogy szól a szabály?

Sok ember tart az online vásárlástól, hiszen nem próbálhatja fel az adott cipőt, nem láthatja élőben a terméket, mielőtt megvenné azt. Egyes esetekben pedig a webáruházba feltöltött termékfotók eltérhetnek a valóságtól. Az elállási szabály, valamint a minőségi, ügyfélközpontú webáruházak mellett azonban nem kell ezektől tartanunk. Cikkünkben alaposan körüljárjuk a témát: ismertetjük, hogy milyen jog védi […]

Hogyan válasszunk pelenkázó táskát?

A kisgyermekes szülők számára a pelenkázó táska egyik legfontosabb eszköz, hiszen főként babakocsival kelnek útra miközben a babát sétáltatják, a bevásárlást vagy különböző ügyeket bonyolítják. Hogy egyes család számára melyik a legideálisabb, az függ attól, hogy mik lesznek a leggyakoribb babás programok, valamint attól, hogy mennyi időre, és távolságra szeretnék használni.

Pelenka fajtái és előnyei

A pelenka az egyik legnagyobb számban felhasznált termék, hiszen egy gyermek a szobatisztaságig átlagosan több ezer darab pelenkát használ fel. A tapasztalatok szerint a vevők árérzékenyek, fontos a márkahűség, de a környezetbarát termékek iránt is egyre nagyobb a kereslet.