Ilyen ajándékot még biztosan nem adtál Karácsonyra!

Közeledik a Karácsony! Van már ötleted?

karacsonyi-csaladi-fotozas

Ahogy minden Karácsonykor, idén is komoly fejtörést okozhat a családok, közeli rokonok számára, hogy mit ajándékozzanak szeretteiknek. Ez nem olyan meglepő, hiszen az évek során már nagy eséllyel az összes jó ötletet ellőtték. Ha te is így vagy vele, akkor érdemes tovább olvasnod, mert nekünk van egy remek ajándéktippünk, amivel biztosan meglepetést okozol majd!

Egy kialakult háztartásban már nem nagyon van szükség új berendezésekre, csak ha valami elromlik, de azt általában hamar pótolják a saját preferenciáik szerint választva. Játékok is jellemzően a szülinapi ajándékok között akadnak bőven. Ruházatból pedig nehéz olyat választani, ami garantáltan tetszik az ajándékozottnak és hordani is fogja. Csak akkor mehetünk biztosra, ha együtt megyünk vásárolni – de akkor valljuk be őszintén, már kicsit elveszik a varázs, hiszen oda a meglepetés.

Na de mi lehet akkor a jó ajándék? Ami hasznos, biztosan örülnek neki és nem számítanak rá? Az utóbbi években egyre népszerűbb karácsonyi fotózás és az itt készült profi fotók!

Tuti tipp az ünnepekre: karácsonyi fotózás

Egyre több, főleg kisgyermekes család veszi igénybe ezt a szolgáltatást, hiszen a fotózáson készült képek örök emléket ajándékoznak az egész családnak. De párok, testvérek számára is ideális választás, hiszen egy ilyen alkalommal készült vidám fotók mindig mosolyt ébresztenek majd bennük. Arról nem is beszélve, hogy milyen remekül mutatnak a nappaliban.

karacsonyi-csaladi-fotozas

karacsonyi-csaladi-fotozas

A karácsonyi fotózás egy igazán különleges élmény lehet számotokra

Profi fotók vs. házi szelfik

Ma már rengeteg képet készítünk magunkról és a családunkról a saját kameránkkal, ráadásul nem is olyan rossz minőségben. Így jogosan merülhet fel bennünk a kérdés, hogy akkor miért érdemes profi fotóshoz menni. Hiszen otthoni körülmények között bensőségesebb pillanatokat élhetünk meg együtt, amelyet egy mobillal is sikeresen megörökíthetünk.

A legtöbb család, aki részt vesz egy profi családi fotózáson mégis úgy nyilatkozik, hogy egy teljesen más élményben volt részük. Ugyanúgy átélték az otthoni, bensőséges hangulatot, de másképp. Egy kellemes izgatottság volt bennük, ami végigkíséri a fotózás előtti készületeket, és megjelenik az elkészült képekre való várakozásban is. Emellett a fotókon mindenki a legjobb arcát képes mutatni, hiszen profi szakemberek állítják be a fényeket, a háttér szépen berendezett, és a fotós segít a legelőnyösebb beállások kialakításában. A profi kamera, amivel a fotók készülnek is sokkal nagyobb mozgásteret ad a fotósnak a legjobb képek elkészítésében. A fotókon végzett utómunkálatok pedig tovább javítanak a minőségen.

A karácsonyi fotózás egy kötetlenebb fotózási forma, hiszen itt elsősorban a hangulat megjelenítése a cél a képeken. Egy profi stúdióban kiemelt figyelmet fordítanak a kreatívan és ízlésesen berendezett ünnepi háttérre, így ezzel már megadják a fotózás alaphangulatát. Emellett többféle ruhaszettel is készülhettek, illetve fodrász és sminkes is rendelkezésre áll jellemzően, akiknek főleg a család női tagjai örülnek.

Fejleszd tovább az ötletet!

A retusált képek felhasználhatóak fényképes ajándékokhoz is, így a fotókon túl gondolkodhatsz egyedi ötletekben. Például egy szép bögre, vászonkép vagy akár egy közös családi póló is jó választás lehet.

Ha idén kipróbálnátok valami újat, akkor érdemes lefoglalni egy közös karácsonyi fotózás szolgáltatást.