Egyedi dekorációs ötletek a vászonkép készítés lehetőségével

A home-office elterjedésével az otthonunkban sokkal több időt töltünk, mint korábban. Ahhoz, hogy ne legyen megterhelő az otthonlét, fontos, hogy komfortos és inspiráló legyen számunkra a környezetünk. Egy vagy akár több egyedi vászonképpel megteremthetjük ezt a környezetet, amivel a motiváltságunkat is jelentősen fokozhatjuk. De nem csak a dolgozószoba kiváltsága a dekoráció.

Családi fotókat a nappaliba, ízlésesen bensőséges képeket a hálóba! És természetesen nem csak saját részre, hanem ajándékötletnek is nagyszerű egy csodaszép vászonkép.

Ma már szinte bármerre járunk, rengeteg dekorációs ötlettel találkozhatunk, ha figyelmesek vagyunk. Hiszen a különböző áruházak (nem csak a lakberendezéssel foglalkozók) berendezett enteriőrjeiben – akárcsak egy-egy új termék bemutatásánál – több dekorációs eszközt is használnak. A cél, hogy még vonzóbbá tegyék számunkra ezeket a termékeket azáltal, hogy egyedi hangulatot varázsolnak köré. Ezt mi is képesek vagyunk megvalósítani otthonunkban? Naná! Segítünk egy pár ötlettel, hogyan dobhatod fel a nappalidat vagy otthonod bármelyik helyiségét egy sajátos dekorációval, méghozzá a vászonkép készítés segítségével.

Sokszor nem is gondolnánk, hogy egy-egy kisebb dekoráció mennyit javíthat az adott helyiség hangulatán. Ezt megtapasztalhatjuk a konyhában, amikor egy új terítővel hozunk új színt otthonunkba, de ha szeretnénk kicsit egyedibb megoldásokban is gondolkozni, akkor érdemes kipróbálni a vászonkép készítés lehetőségét. Hiszen ebben az esetben teljesen a saját ízlésünknek megfelelő, a konyhánkhoz remekül passzoló dekorációt választhatunk, a tökéletes képpel és a tökéletes méretben. Konyhába nagyon jól mutat egy-egy színes fűszereket, zöld növényeket és akár kávét, teát ábrázoló kép is, ami lehet rajzolt vagy élő fotó egyaránt. Ha még egyedibbek szeretnénk lenni és igazán kreatívak vagyunk, akkor érdemes a saját konyhánkban készíteni a fotót vagy fotókat, amelyeket vászonkép formájában előhívatunk. Étkezőben jól mutatnak a tálalást ábrázoló képek is.

vaszonkepkeszites

Inspiráló szövegeket és mintákat a dolgozószobába!

Ha otthoni munkát végzünk vagy home office-ban dolgozunk a munkahelyünkön, akkor bizonyára van egy saját munkaállomásunk otthon. Minél több időt töltünk el itt, annál fontosabb, hogy komfortos és inspiráló legyen számunkra. Egy vagy akár több egyedi vászonképpel megteremthetjük ezt a környezetet, amivel a motiváltságunkat is jelentősen fokozhatjuk. De mit érdemes a dolgozószobába kitenni? Elsősorban olyan inspiráló idézeteket vagy szavakat, amelyek valamiért fontosak számunkra. De egy-egy absztrakt minta vagy a munkánkhoz kötődő kép is remek választás. Például ha szeretünk varrni, remekül mutat egy egyszerű szabásminta vagy ruhadarab is a falon. A lényeg, hogy egyszerű és jó érzéseket idéző dekorációs kiegészítőkkel vegyük körül magunkat.

Családi fotókat a nappaliba!

Biztosan “lapul” valakinek a telefonján egy igazán remekül sikerült kép a legutóbbi nyaralásról. Ha nem szeretnénk saját magunkat kitenni, akár egy tájképet is választhatunk. Abban biztosak lehetünk, hogy egyedi dekoráció lesz a falunkon és mindig kellemes emlékeket idéz bennünk. A vászonkép készítés egy-két kép előhívása után, tuti a kedvenc szolgáltatásunk lesz! Ráadásul ajándékba is remek választás. Amire érdemes figyelni a képek előhívásánál, hogy javasolt színekben a meglévő berendezéshez, falhoz passzolót választani. Így érhetünk egy harmonikus és stílusos összképet az adott helyiségben.

Intimebb képeket a hálóba!

Az esküvőn készült kreatív képek a legtöbb esetben ténylegesen megmutatnak egy-egy intimebb pillanatot az ifjú pár között, amelyre ők is szívesen gondolnak vissza. Ezeket a képeket habár nem biztos, hogy a nagyközönségnek szánjuk, a hálószobában remek kiegészítők lehetnek!

A vászonkép készítés segítségével igazán művészi formában jeleníthetjük meg otthonunkban kedvenc képeinket. Ha tetszik az ötlet, élj te is ezzel az egyedi dekorációs lehetőséggel!