A kényelem már a kertben sem luxus!

A kert és a terasz számtalan lehetőséget nyújt kikapcsolódásra, így a tervezése is megérdemel legalább annyi időt és ráfordítást, mint az otthonunk belső része. A tavasz eleje jó lehetőség, hogy felfrissítsük a kertet akár új bútorokkal, vagy kerti sütögetővel. Összegyűjtöttünk pár jó tippet a kert magújításához, amely biztosítja, hogy garantáltan élvezzük a szabadban töltött időt […]

Így válassz fényképet egyedi vászonkép készítéséhez

Mindenkinek lapul a tarsolyában egy jól sikerült családi fotó, vagy egy felejthetetlen nyaralást idéző fénykép. Ha mi is inkább egy csodaszép falikép formájában őriznénk tovább az emlékeket, akkor az egyedi vászonkép készítés lehet a legjobb megoldás. Nem árt azonban olyan fényképet választanunk, ami szépen fog majd mutatni a vásznon – már ami a minőségét illeti.

Hogyan alakul az otthon multifunkcionális hellyé?

Az elmúlt években számos új helyzethez kellett alkalmazkodnunk világszerte, gondoljunk csak a hosszú világjárványra. A hibrid munkavégzéssel az otthonunk multifukcionális hellyé alakult, ezért az otthonnak a hagyományos funkciói mellett ma olyan egyéb szempontokat is ki kell elégíteni, mint az ergonómia, vagy a megfelelő megvilágítás.

Egyedi dekorációs ötletek a vászonkép készítés lehetőségével

A home-office elterjedésével az otthonunkban sokkal több időt töltünk, mint korábban. Ahhoz, hogy ne legyen megterhelő az otthonlét, fontos, hogy komfortos és inspiráló legyen számunkra a környezetünk. Egy vagy akár több egyedi vászonképpel megteremthetjük ezt a környezetet, amivel a motiváltságunkat is jelentősen fokozhatjuk. De nem csak a dolgozószoba kiváltsága a dekoráció.

6 tipp a ház könnyebb rendben tartásához

A munka, az iskola és a mindennapi élet mozgalmassága közepette nehéz motivációt találni a ház tisztán tartására. Néha te is úgy érzed, hogy a háztartási feladatok végeláthatatlan listája csak halmozódik, gyülekezik, és egyszerűen nincs idő, hogy mindezt el is végezd? Különösen, ha a kicsik állandóan a szoknyád körül szaladgálnak, igénylik a figyelmed, és még önálló, […]

A gipszkarton előnyei

Az épületek belső részein a gipszet vakolásra, felületképzésre, vagy díszítésre használjuk fel. Már korán felismerték, hogy jó hő- és tűzállósága miatt a fafödémeket is megvédi tűz esetén.