Fiatalos sugárzó bőr orvosi mélyhámlasztás segítségével

A bőrön látható különböző eredetű foltok, elszíneződések sokak életét keserítik meg. Ma már rengeteg megoldás áll rendelkezésre. Azonban mielőtt otthon belevágnánk a házilagos kezelésbe, érdemes szakemberrel konzultálni, hiszen akár nagyobb kárt is okozhatunk.

A bőr felső rétegének a hámlasztására különféle erősségű szerves savak állnak a szakemberek rendelkezésére. A különböző esztétikai gyógyászattal foglalkozó rendelők a beavatkozást a páciens bőrének feltérképezése után végzik el.

Kinek és mikor ajánlható az orvosi mélyhámlasztás?

Az orvosi mélyhámlasztás során a bőr felső leöregedett, illetve károsodott rétege kerül eltávolításra, amellyel igen látványos anti aging hatás érhető el. A kezelés eredményeként nemcsak látványosan megfiatalodik és megújul a bőr, de a felszíne is egyenletessé válik.

Az akne egy igen összetett bőrprobléma, amely a környezetszennyezés, a helytelen életmód és táplálkozás, valamint az életkorral összefüggő hormonális problémák miatt egyre gyakoribb. Nemcsak a kamaszoknál, és a fiataloknál jelentkezik, és okoz számukra különféle beilleszkedési és pszichés problémát, a hormonális aknéval küzdő idősebb nők is érintettek. Az akné kezelése szakértelmet kíván, a beavatkozást csak orvos végezheti el, és súlyossága függvényében dönt a kezelés módjáról és időtartamáról. Viszont jó hír, hogy a korszerű kezelések révén akár hosszú távon is gyógyítható.

Az esztétikai rendelőkben lehetőség van díjmentes konzultációra, amely előnyös a személyre szabott kezelés megtervezésre. A szakember a probléma súlyossága megítélése alapján dönt a beavatkozás gyakoriságáról, illetve a hámlasztó anyag kiválasztásáról, amelyet otthoni ápoláscsomaggal egészíthetünk ki.
Fotó: Darvasmed.hu