Kis gázpalack – kicsi, mégis nagy barát

Meglehet, a gázpalack kicsi, mégis számos előnye és sok alkalmazási lehetősége van. A gázpalackok ott válnak be, ahol nincs sok helyünk, fontos a mobilitás vagy csak ideiglenes használatra van szükség..

Magán és szakmai használatra

A gázpalack nyaralókban, házakban, büfés kocsikban, standokon vagy akár kerti parti alkalmából is használható. Ha nyaralójában nincs fűtés, viszont nem szeretné rácsatlakoztatni a gázhálózatra többek között azért, hogy ne kelljen megfizetnie a készenléti díjat, vagy szeretne teljesen független maradni, a gázpalack tökéletes megoldást jelenthet. A kis gázpalack fűtésre, főzésre, melegvíz-előállításra használható, így meghosszabbíthatja a nyaralóban töltött időszakot. Ráadásul a gázpalackot akár kerti parti, grillezés alkalmával is használhatja.

Amennyiben Ön vállalkozó, és kézműves termékeket árul fesztiválstandokon, esetleg büfés kocsija van, a gázpalack szintén hasznos lehet – a termékek előállítása, forrasztása stb. során, de akár arra is, hogy hűvösebb napokon, ügyfelekre várva meleg italt-ételt készítsen magának. Ha süteményeket, pereceket ad el az ügyfeleinek, jól jöhet mellé a forró csoki, tea vagy kávé – egy kis gázpalackkal könnyen bővítheti a kínálatát, és ezzel növelheti a forgalmát.

Kis helyen elfér, könnyen cserélhető

A palackok több méretben kaphatók – egészen kicsitől – 7,5 kg kompozit palacktól a nagyobb, sokkal komolyabb igényeket kielégítő palackokig – akár 23 kilósig.

A kis gázpalack kompakt méreténél fogva mindenhol könnyen elfér, kis súlya miatt pedig könnyen mozgatható és szállítható. A palackok az egész országban megtalálható palackautomatákban cserélhetők, és mivel ezek általában gyakran látogatott helyeken találhatók – úgymint bevásárlóközpontok parkolói –, a cserét más ügyek intézésével is összekapcsolhatjuk. A palackokat a szintén országszerte sok helyen megtalálható feltöltő állomásokon tölthetjük fel – így az ellátás pótlása teljesen zökkenőmentes.

https://www.flaga.hu/