Urban Resort Condominium

Az Urban Resort Condominium Szingapúr 9. kerületében, a Cairnhill úton található. A társasház a Farrer Road MRT megállótól néhány perc távolságra van. A 2012-ben átadott épület 64 lakóegységből áll. Az Urban Resort Condominiumtól a The Heeren Place és a The Market Place könnyen elérhető. Emellett az ingatlan létesítményei az Urban Resort Condominium lakóinak kényelmét és kikapcsolódását szolgálják.

A 19 és 17 emeletes ingatlan fejlesztője a szingapúri székhelyű CapitaLand, amely egyike Ázsia legnagyobb ingatlanvállalatainak. Fő piacai Kínában és Szingapúrban vannak, integrált fejlesztések:bevásárlóközpontok, irodaházak lakások szerepelnek portfóliójában.

Urban Resort Condominium singapore

A 64 egységből álló épületben 3-4 hálószobás apartmanok találhatóak. Létesítményei között kiépített grillező hely, jakuzzi, tornaterem, játszótér, uszoda és szauna található.

Az ingatlan közelében helyi iskolákon kívül neves külföldi oktatási intézmények is találhatóak.

Számos bevásárlóközpont, étterem található a környéken. Az üzleti negyedbe és az Orchard út bevásárló negyedébe autóval negyed óra alatt lehet elérni a Hullet úton keresztül.