Add át magad a tekerés szabadságának – otthon!

Nem kell átlépned a küszöbödet ahhoz, hogy a pedálozás varázsa magával ragadjon! Egyetlen egy lépést sem kell megtenned ahhoz, hogy újra és újra átélhesd a hajtás örömét! Ráadásul, ha behunyod a szemedet, akkor gyakorlatilag a képzeleted szárnyai bármilyen tájra elrepíthetnek. Készen állsz erre a nem mindennapi kimozdulásra?

Kompakt felszerelés, ami neked is jár?

Igen! A szobakerékpárok nem kínálnak kevesebbet, mint kényelmet és lehetőséget a mozgásra. Mindenféle defektveszély, elázás vagy egyéb kellemetlenség nélkül. Ha valamiért nem szeretnél konkrétan nyeregbe pattanni, akkor semmi gond. Nem kell lemondanod a tekerés élményéről, hiszen ezt tényleg könnyedén a mindennapjaid részévé teheted. Sőt! Nagyon komoly edzésmunkát is végezhetsz, ha éppen az egyéni céljaid beteljesítéséhez ez az út vezet. Aki azt mondja, hogy a négy fal között esélytelen úgy kimozgatnod magadat, mint a természet lágy ölén, az téved. Bizonyára még sohasem pattant egy profi szobabringa nyergébe. Állítható ellenállás, kényelmes kivitel, és egy csak rád figyelő, érzékelőkkel ellátott számítógép? Igen, nagyjából ez az, amit a magadénak tudhatsz akkor, ha rátalálsz arra a modellre, ami minden tekintetben megfelel az egyéni igényeidnek.

A hely szűke vagy tágassága természetesen mindenképpen meghatározó. Vagyis még mielőtt átgondolás nélkül ráböknél arra a típusra, ami ránézésre bejön, célszerű előbb egy szabócentivel végigjárnod a terepet. Így kiderülhet, hogy konkrétan mekkora hely áll a rendelkezésedre, azaz mekkora gép fér el a közvetlen környezetedben.

Mi van, ha látszólag alig akad szabad placc?

Semmi gond! Az összecsukható variációk erre az első pillantásra roppantul kényes és szorító problémára komfortos megoldásként szolgálnak. Ezek a konstrukciók semmiben sem nyújtanak kevesebbet a nem összecsukható verziókhoz képest, tehát tudás vagy helytállás terén semmiféle hátráltató tényezőtől nem kell tartanod. Kisbetűs részek helyett vár rád a nagy világ, meg persze a nagy tekerések, amiket így akár nap, mint nap maradéktalanul kiélvezhetsz!