Orosháza-Gyopárosfürdő

Az ország délkeleti részén, Orosháza központjától 3 kilométerre, természetvédelmi területen található Orosháza-Gyopárosfürdő, közel 6 hektár területen. A Gyopárosi-tó csónakázásra, vízbiciklizésre alkalmas vízfelülete mellett, nyitott és zárt gyógy- és termálvizes medencék, úszómedence, tanmedence, kültéri termálvizes, feszített víztükrű élménymedence és gyermek élménymedence is szolgálják a vendégek igényeit.

A fürdő gyógyvize fokozza a szervezet regenerációs készségét, alkáli tartalékát, fájdalomcsillapító hatásúak. Csökkentik központi idegrendszer ingerlékenységét, a stressz – okozta tüneteket, mérséklik az alvászavart, az allergiás reakciókat. A gyopárosi fürdőkúra ajánlott mozgásszervi-, nőgyógyászati-, urológiai-, valamint bőrgyógyászati betegségekben szenvedőknek.

A közel 6000 négyzetméter alapterületen elhelyezkedő élményfürdő többek között 3 kültéri és 4 beltéri vízforgatásos medencével, 2 db óriáscsúszdával, vízi élményelemekkel fitness teremmel, konferenciateremmel, drinkbárakkal, étteremmel várja a kedves vendégeket.

A gyopárosi élményfürdő egyik különleges helyisége a szaunapark, ahol 9 kabinban 6 fajta különböző szauna típussal áll a vendégek rendelkezésére.